Mottagning

Välkommen till REN & Skärs friskvårdsmottagning. Här erbjuds ekologiska hudvårdsbehandlingar, klassisk massage som är förebyggande och/eller terapeutisk. Behandlingarna görs utifrån ett holisktiskt perspektiv där varje del ses ur ett helhetsperspektiv. Vi är alla en del av allt. Detta synsätt gör att vi brinner för att de produkter vi använder ska vara REN:a och miljövänliga, både för vår inre miljö (vår kropp och själ) och den miljö vi har runt omkring oss.

Vi använder enbart sk naturkosmetiska och ekologiska produkter, inte enbart för att slippa dåligt samvete utan för att fördelarna med dessa är ovärderliga. När du slutar med kemiska/syntetiska produkter kan du komma att uppleva stora förändringar. Först kan det inträffa att du går igenom en fas då huden börjar återta sina funktioner som varit dämpade pga de tidigare hudvårdsprodukterna. Är du känslig mot vissa ämnen är det bra att börja med de som innehåller få ingredienser gärna REN:a vegetabiliska oljor både som rengöring och som vårdande/skyddande produkt.

Räcker det, är en ”enkel” olja tillräckligt för att få min hud frisk och vital och fin? Ja här stämmer faktiskt uttrycket ”Les is more”. Med få ingredienser har du koll hur din hud reagerar och du betalar enbart för det du får, inte för reklam och utfyllnadsingredienser. Vegetabiliska, kallpressade ekologiska oljor som oliv, avocado, mandel, sesam, tistel, jojoba, argan, sheasmör är fantastiskt exklusiv hudvård fulla med essentiella fettsyror, vitaminer och näring. De är dessutom väl beprövade sedan många år tillbaka.

På mottagningen (i Uppsala) säljer vi naturkosmetiska produkter för hela kroppen och hela familjen, REN:a oljor från bl a Emile Noel och Crearome. Här finner du även helt REN:t mineralsmink från c/o mineralsmink, make up produkter från Santé och Dr Hauschka. För att stärka och bygga upp hälsa och vitalitet inifrån finns ”Vital produkter” från Lena Losciale som t ex REN probiotika, Msm, Nässel- och Nyponpulver och pH-kalk. Vi har härliga teer från Clipper och Pukka, superfoods från Go for Life. Ren & Skär är även återförsäljare för exklusiva Wise som är ett svenskt ekologisk hudvårdsmärke baserat på enbart vegetabiliska ingredienser. Söker du hårvård finner du schampo och balsam från Faith in Nature och John Masters Organic, tandvård från Dr Hauschka mm. Även några fina genuina produkter från Weledas sortiment.

Välkommen att göra ett besök!