Workshops/Kurser

Workshop – skapa egna naturkosmetiska hudvårdsprodukter + hudvårdsrutiner & ansiktsbehandling.

Välkommen att delta i en kul och lärorik workshop. Under ca 2,5 timmar får du lära dig att göra egna hudvårdsprodukter och hur du använder dem i en rengörande och vårdande ansiktsrutin. På denna minikurs får du även veta mer om de fantastiska råvaror som används i vegetabilisk hudvård: kallpressade oljor, örter, eteriska oljor och hydrolater (blom-, örtvatten). Du får veta skillnaden mellan vegetabilisk/ekologisk hudvård och den konventionella petrokemiska hudvården vilken dominerar i nästan alla butiker idag. Du får insikt om hudens funktioner och hur vi vårdar och sköter vår hud på bästa sätt.

Tillsammans blandar vi ihop alla produkter som behövs för en hel ansiktsbehandling, ni får sedan under min guidning göra denna behandling på er själva.

Efter kursen får du med dig ett kompendium om vegetabilisk hudvård och råvaror och ett kompendium med recept på produkter. Dessutom får du även med dig en ansiktsolja och en ansiktsrengöring som vi skapat under kursen.

Vi börjar med fika och genomgång, därefter produkttillverkning och avslutningsvis ansiktsbehandling. För de som vill demonstrerar jag även naturkosmetiskt smink, bl a helt rent mineralsmink från C/o Mineralsmink, och du kan testa att bli provsminkad.

Pris 650 kr

Nästa tillfälle är:

Just nu finns inget datum satt för nästa tillfälle. Kommer till hösten, maila gärna ditt intresse om du är intresserad av att vara med, info@renochskar.se. Om ni har en egen grupp på minst 4 personer så kan vi anordna en egen kurs för er.

Här kan du anmäla dig  BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Någon vecka innan kursen får du en faktura via mail. Vid förhinder får du en tillgodocheck att använda på behandlingar, produkter eller senare kurstillfälle.

Är ni minst fyra deltagare som bokar er samtidigt kan vi dessutom sätta samman ett tillfälle efter ett datum som passar just er.