Massage

MASSAGETERAPI – Klassisk massage som kan anpassas från riktigt djup muskelmassage med behandling av muskelknutor och triggerpunkter till en mer stressreducerande avslappnande behandling.

I bra kombination med träning, rörlighetsträning och avslappning kan massage hjälpa till att lossa på spänningar och stelheter. Bra i både behandlande och förebyggande syfte.

 

Jag har jobbat som terapeut i över 15 år och försöker alltid vara lyhörd för vad du har för förväntningar på behandlingen. Berätta gärna om du besväras av värk, muskelspänningar, stelhet osv.

Mina behandlingar är väldigt intuitiva och jag letar reda på de muskelspänningar du känner av eller kan komma att besväras av.  Målet är att behandlingen ska vara effektiv men ändå behaglig.

Fördelarna med massage är många:

Massage minskar mängden stresshormoner i kroppen samtidigt som hormonet oxytocin ökar. Oxytocin brukar kallas ”lugn och ro hormonet”. Massage kan stärka immunförsvaret, öka koncentrationsförmågan och även öka blodcirkulationen i musklerna och på så vis göra dem mindre spända. Massagen hjälper kroppen att få fart på slagg i lymfa och bindväv, gifter och restprodukter som ska ut ur kroppen.

Priser

30 min 450 kr | 45 min 590 kr | 60 min 690 kr | 75 min 790 kr | 90 min 890 kr