Behandlingar

Ekologiska Hudvårdsbehandlingar

Hudvårdskonsultation

Huden speglar hur vi mår och behöver därför ofta vård både från insidan och utsidan. Under konsultationen går vi igenom dina nuvarande hudvårdsrutiner, hur du upplever din hudstatus och vad du vill uppnå. Du får därefter en handlingsplan på hur du kan stärka och vårda din hud på bästa sätt. Du får med dig rekommendationer på nya hudvårdsrutiner och tips på vilka produkter som passar just dig. Pris 350 kr.

Ansiktsbehandling Mini

*Ansiktsbehandling mini 35 min 490 kr (ansikte)

En lite kortare behandling för dig som vill friska upp och djuprengöra ditt ansikte. Behandlingen ger ditt hud en djupare rengöring samt stimulerande massage. Behandlingen avslutas med en kräm eller ett aromaserum som passar dina huduttryck.

Ansiktsbehandling Klassisk

*Ansiktsbehandling klassisk 60 min 695 kr (ansikte och dekolletage)

Under denna timme får din hy i ansiktet och dekolletaget en rengöring med produkter anpassade för din hy och dess uttryck. Därpå följer en avslappnade och djup massage som stimulerar och väcker huden. Medan en ansiktsmask får verka får dina händer och underarmar massage. Efter ansiktsmasken läggs ett serum eller en kräm som ger huden näring och skydd.

Ansiktsbehandling Lyx

*Ansiktsbehandling lyx 90 min 895 kr

Denna längre och välgörande behandling syftar till att ta fram lyster och vitalitet i din hud. I Ansiktsbehandling lyx ingår alla moment som görs under en 60 minuters behandling. Därtill tillkommer en djupvävnadsmassage där vi stimulerar energi- och muskelpunkter i ansikte och dekolletage. Avslutningsvis, innan masken, stimulerar vi lymfsystemet med lätta lymfstrykningar. Att hjälpa lymfsystemet kan leda till bättre ämnesomsättning i cellerna vilket får goda effekter på hela kroppen!

Rygg

*Ryggbehandling 50 min 650 kr. Huden på ryggen är svår att komma åt själv och kan därför behöva extra omvårdnad. I en ryggbehandling ingår rengöring, peeling, massage, mask och örtomslag.

Fot

*Lilla Ekologiska Fotkuren 20 min 295 kr. I denna behandling får dina ovärdeliga fötter ett upplyftande fotbad, en skrubbande peeling, en härlig massage och avslutningsvis blir de insmorda med en vårdande olja eller kräm.

*Stora Ekologiska Fotkuren 60 min 690 kr. Våra fötter är en kroppsdel som utsätts för stora påfrestningar, de är värda lite extra omsorg då och då. I stora fotkuren filas fötterna mjuka, därefter peelas de och underbenen lena innan de hamnar i ett uppfräschande fotbad. Efter badet får tånaglarna omvårdnad och filas, renas och putsas till. Därefter följer en djup och välgörande massage av fötterna och vaderna. Avslutas med fotkräm eller olja. Obs, ta bort ev nagellack innan behandlingen.

Ögonbryn

Ögonbrynstyling, vi vaxar, plockar, klipper och formar efter dina önskemål. Provar ut passande ögonbrynspenna alt mineralsmink och skapar med denna en passande färg och form på dina bryn.  195 kr/145 kr (i samband med annan behandling)

Företag/grupper – Mindre grupper är välkomna till en workshop där vi först pratar hud, både på ytan och djupet. Därefter labbar vi ihop egna fantastiska hudvårdsskapelser. Dessa får ni sedan under min guidning använda och utföra en ansiktshudvårdsrutin på er själva. Produkterna får ni självklart ta med er hem sedan.  Detta upplägg passar även perfekt på t ex en möhippa.

Event – Jag pratar gärna om huden! Teman kan vara t ex huden ”kroppens största organ”, hudvårdsrutiner, hudens olika funktioner, ekologisk hudvård – vad innebär det? Hur vet jag vad som är ”bra” produkter? Ekologiska trenden – vad är på riktigt? Skapa egna hudvårdsprodukter. Hur vi bygger hälsa och frisk hud inifrån och ut/utifrån och in. Med mer, med mycket mer…

Massage

Klassisk Massage

  • Förebyggande och terapeutiska behandlingar i olika längd.
  • Avslappningsmassage i olika längd. Eteriska oljor kan blandas i massageoljan för olika terapeutiska syften.

Priser

30 min 450 kr

45 min 590 kr

60 min 690 kr

75 min 790 kr

90 min 890 kr

 

Företagsmassage.

Företagsmassage. På många företag är det vanligt att personalen erbjuds regelbundna massagebehandlingar i förebyggande syfte.  Förebyggande massage är avdragsgillt för arbetsgivaren och en förmån som lönar sig för såväl personal som arbetsgivare. Kontakta oss för upplägg och priser.

Kurs i ”kontorsmassage”

Kurs i ”kontorsmassage”, för er som t ex vill kunna ge varandra lite pausmassage på jobbet. Enkel massage för att mjuka upp och öka blodcirkulationen i musklerna. Avstressande och koncentrationshöjande. Ges sittande, utanpå kläderna, ingen olja behövs. Passar även på möhippa/svensexa. Kontakta oss för upplägg och priser.

Om massage

Jag har jobbat som massageterapeut i över 15 år och försöker alltid vara lyhörd för vad du har för förväntningar på behandlingen. Berätta gärna om du besväras av värk, muskelspänningar, stelhet osv.

Mina behandlingar är väldigt intuitiva och jag letar reda på de muskelspänningar du känner av eller kan komma att besväras av.  Målet är att behandlingen ska vara effektiv men ändå behaglig.

Fördelarna med massage är många:

Massage minskar mängden stresshormoner i kroppen samtidigt som hormonet oxytocin ökar. Oxytocin brukar kallas ”lugn och ro hormonet”. Massage kan stärka immunförsvaret, öka koncentrationsförmågan och även öka blodcirkulationen i musklerna och på så vis göra dem mindre spända. Massagen hjälper kroppen att få fart på slagg i lymfa och bindväv, gifter och restprodukter som ska ut ur kroppen.