Dags att komma till skott!

Även fast jag varit med om det hela 39 gånger i mitt liv är det lika fascinerande varje år hur det nästan från en dag till en annan exploderar av grönska ute i naturen. Poff så har alla träd och buskar fått nya skott och skogen är full av nya färger och dofter. Man vill bara stoppa tiden och hinna njuta ordentligt! Jag önskar att jag var bättre på att ta vara på det helande naturapoteket som finns där ute. Det blir en livsuppgift att lära sig och uppskatta lite pö om pö. Små saker blir stora saker. Att plocka några granskott efter löprundan (måste vara bra för återhämtningen), lite ljusgröna nyutslagna blad från blåbärsrisen och hallonbuskarna att göra te på. Små björkblad, violer i salladen. Det finns så många möjligheter, det gäller bara att komma till skott.

2016-05-18 12.55.58

 

Kommentarer

  1. Malin säger:

    Harsyra som är så gott! 🙂
    Nu måste jag ut och plocka sånt till salladen.

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.