Gott nytt år…redan nu på torsdag!

Idag hann jag bara se en skymt av solen innan den försvann ner i en glödande rosaröd sorti, lika fantastiskt varje gång. Vardagsmirakel. Jag hade en fullbokad dag på REN & Skär med varierande behandlingar. Kunder som behövde bli av med spänningar de byggt upp under en helt fullspeckad höst eller som uppkommit under julstressen. Ansiktsbehandlingar till dem som ville unna sig lite lyx under ledigheten eller känna sig extra fina till nyår.

I slutet av året dyker det även upp en hel del nya ansikten. Det är många som kommer på att de har oanvända friskvårdskuponger och checkar som håller på att bli utgångna, eller presentkortet de fick i julklapp året innan. Det är riktigt roligt när de går där ifrån och säger att de inte tänker vänta ytterligare ett år innan de återkommer!

Imorgon firar jag nyår och mottagningen håller sedan stängt fram till den 8:e januari 2015. Oavsett nyårslöften eller ej, lova dig själv att ta hand om kropp och själ redan i januari och att inte vänta till december. Varmt välkomna!

2014-12-30 15.34.442014-12-30 15.35.22

 

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.