REN & Skär fyller 2 + 1

För två år sedan startade jag REN & Skär. Syftet var att som Ekologisk Hudvårdsterapeut och Massageterapeut ha en plattform att jobba holistiskt med friskvård, hälsa, hudvård och miljö. Nu vill jag fira att denna besannade dröm i höst fyller 2 + 1 år!

För två år sedan öppnade mottagningen i Kungsporten i Uppsala och för ett år sedan öppnade webbshopen.

Det firas förstås med ett riktigt bra födelsedagserbjudanden som gäller till och med 9:e november:

15 % på alla produkter i webbshopen! Ange rabattkoden ”2+1” (rabatten gäller även vid köp på mottagningen)

Jag kan tipsa om några nyheter, bla på superfoods från Go for Life: chiafrön, hampaproteinpulver 50 % och bipollen. Läs mer om hur de kan boosta din energi och hälsa. Oumbärliga i vinter är även bivaxsalvorna från Lena Losciale och hudkrämen Skinfood från Weleda. Till ansiktet kan även behövas en fylligare kräm som t ex Wise night balm rose med bl a sheasmör och jättenattljusolja för ordentlig näring och skydd.

Välkommen in i shopen!

jubileumskollage

Kommentarer

  1. Malin säger:

    Hip, hip, hurra för Ren och Skär och en flitig entreprenör! 🙂

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.