Sköna ”effektiva” oktober

Kan det vara så att man har en liten förkärlek till den månad man är född i? Jag är iallafall lite kär i oktober månad och det råkar vara min födelsemånad också. Den här månaden har jag också lovat mig själv att nu ska jag på allvar ta tag i lite tråkiga administrativa saker som jag skjutit framför mig alldeles för länge. Troligen börjar jag se att deadlinen kommer närmare och inse att jag inte har något val. Eller jo, val har jag ju alltid iofs. Jag försöker se framför mig hur otroligt skönt det kommer kännas när det är klart och alla papper sitter där de ska i ordning i sina rätta pärmar och jag vet vart jag ska leta om jag behöver hitta något. Jag är ganska effektiv när jag väl är igång men det krävs att jag får lägga in lite roliga pauser ganska ofta för att inte krevera. Liten stretchpaus, yogapaus, bloggpaus, danspaus, ut och springa eller gå paus osv. Det gör ju att arbetet tar lite längre tid dock och tillslut sitter man kanske ändå där och jobbar till två på natten för att hinna klart det sista…. Kanske lär man sig någon gång, kanske inte… 🙂

Försökte fånga lite av oktobers skönhet med mobilkameran efter en joggingtur. Min telefon är verkligen inne på sista versen nu, sprucken på två ställen, kort batteritid, inget utrymme och kamerans bilder blir irriterande suddiga OM man inte använder selfie-inställningen, då blir bilderna ganska ok (iaf bättre än alternativet) har jag märkt. Därför får jag ta alla bilder i det läget numera, lite knepigt att se vad man fotar och det blir en surprise att se vad som hamnat på bilden. Här är ett kollage av selfiebilder på naturens oktoberbeklädnad.

 

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.