Hudvård på gymmet

Det är ju så att olika grupper och olika personer tar till sig mer av viss information. När jag höll en workshop för personalen på form (formhuset.se) för någon vecka sedan gick budskapet om träningens positiva effekter på huden väl hem hos mina träningsvänner. Inte så förvånande kanske. Sanningen är att dina löprundor i spåret eller svettiga pass i spinningsalen och gymmet faktiskt kan ge mer lyster och bättre fungerande hud än en ansiktskräm.

Det var den största gruppen jag haft på en workshop hittills, ca 20 personer klämde vi in i spinningsalen. Där konstaterade vi att det nog aldrig doftat så gott därinne tidigare. Under ett härligt kreativt organiserat  kaos fick alla gå loss och blanda egna oljor och göra en ansiktsbehandling på sig själva.

Innan leken pratade vi allvar också och jag fick fram budskapet om att det enda hållbara i längden, för miljön och bra hud ÄR att använda produkter gjorda på förnyelsebara råvaror. Av det som finns här på jordens yta, växter odlade här och nu istället för mineraloljebaserade ingredienser (från petroliumindustrin) dvs miljöförstörande och ändlig resurs som dessutom skapar ett beroende i huden och rubbar hudens viktiga funktioner PUNKT

Det var såååå roligt och energin var hög! Jag längtar redan till nästa tillfälle. Kontakta mig om du vill hitta på något liknade på ditt jobb eller med dina vänner. Nästa workshop på REN & Skär är fredagen den 24:e oktober kl 15.00.  Vi kommer även att anordna en på form i Knivsta. Håll utkik eller kontakta mig för att få info om när. info@renochskar.se 

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.