Sommarnyheter

Vilken sommar det blev tillslut! Nu har vi hela augusti månad framför oss också att njuta av. Samtidigt som vi börjar komma tillbaka till lite mer vardagsliv med jobb, skola osv.

LOKALBYTE Viktig info – från 1:a augusti har jag flyttat REN & Skärs verksamhet till en lokal på Kungsängsvägen 25 B (huset brevid den gamla lokalen), en trappa upp. Detta är en tillfällig lösning tills vi hittat en bättre lokal. Har ni tips att ge angående detta så hör gärna av er!

EREBJUDANDE PÅ BEHANDLINGAR Från och med 1:a augusti har vi uppdaterat prislistan på behandlingar. Du som är prenumerant på vårat nyhetsbrev kan dock boka hur många behandlingar du vill till de gamla priserna till och med 20:e september 2014. Välkommen att anmäla dig till nyhetsbrevet.

SOMMARKAMPANJ I WEBBSHOPEN Ange kampanjkod ”sommar2014” så får du 10 % rabatt på ett köp. Gäller till 31 augusti.

NYHETER I SHOPEN Det har tillkommit flera nya produkter i webbshopen, bla ekologiska tvättbara bomullsrondeller från ekorondellen. En ny variant av Faith in Natures schampoo, balsam och handtvål med härlig doft av kokos. En förvånadsvärt god 92 % choklad från Vivani. Mandelmjöl och en ny produkt från c/o mineralsmink, en camouflagecream som kan användas som concealer och highlighter.

TÄVLING på gång. Chans att vinna produkter från Faith in Nature. Håll utkik här i bloggen.

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.