Lokalbyte

Känns aningen vemodigt just nu. Har precis gjort de allra sista behandlingarna på Kungsängsvägen 21 A. Tre av dagens härliga kunder har hängt med ända sen starten för två år sedan, de andra har tillkommit senaste månaderna och jag hoppas de alla hänger med vidare till nästa ställe som bara kan bli ännu bättre. Emellanåt måste man fråga sig om man är på väg åt rätt håll. Jag har en ganska tydlig vision av vart jag vill med REN & Skär. Hittills har jag kommit en bit på vägen men vissa förutsättningar är inte de bästa och därför kan det vara bra att tänka nytt och tänka om. Ny lokal för verksamheten är något jag söker efter just nu. Fick ett nyhetsbrev idag från Go for life vilka jag köper in diverse superfoods, eko och raw såklart. I brevet fanns ett för dagen väldigt passande stycke som jag snor rakt av:

”Tänk dig att du liksom Alice i underlandet står vid ett vägskäl och inte vet vilken väg du bör ta.

Du frågar en vis person om råd.

Om du valt en bra rådgivare kommer hen fråga:

– Vart är du på väg?

Om du då svarar: – Jag vet inte

blir svaret: – Då spelar det ingen roll vilken väg du tar”

Ett avslut innebär alltid en början på något nytt och det är faktiskt spännande. Från 1:a augusti finns jag/REN & Skär tillfälligt i grannhuset 25 B 1 tr i Kungsporten, Kungsängsvägen.

Jag har även förmånen att jobba på form i Knivsta, boka behandlingar via bokadirekt på forms webbsida formhuset.se. Där finns även möjlighet till behandling under juli månad. Rekommenderar starkt deras Naprapater, Personliga tränare och KBT-terapeut. Ekologisk hudvård finns även där!

Mer info kommer vartefter, i bloggen, via nyhetsbrev och Facebook. Kontakta mig gärna via mailen (info@renochskar.se) vid frågor eller om du vill göra en bokning. Webbshopen är på gång att fyllas på och är öppen hela sommaren. Kan avslöja att det kommer ett bra sommar-erbjudande till alla anmälda till nyhetsbrevet eller som har ”gillat” på Facebook.

Ha en riktigt härlig sommar, vi ses!

Therese

rosa

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.