Nytta & nöje

Jag var gräsänka några dagar förra veckan. Då blev det lite extra fokus på jobb och träning för min del. Några riktigt svettiga spinningpass på form i Knivsta där det gick att vrida ur hårtofsen efteråt, härligt! För att citera en av instruktörerna ”det är som om kroppen får duscha inifrån på sånna pass”, känns riktigt bra. Det blev även ett pass med Pt på gymmet. Jag är allmänt dålig på att röra mig själv ute bland maskiner och vikter, redskap och dyl. Har alltid trivts bäst inne i gruppträningssalarna. Men man måste ju göra nya försök ibland och vad är väll bättre än att ta hjälp av någon som verkligen trivs som fisken i vattnet i den miljön. Ofta smittar det av sig då. Vilken lyx att träna med en personlig tränare! Skönt att ha någon som tänker åt en och ser att jag gör rätt och jag behöver enbart tänka på det jag ska göra. Passet blev perfekt utmanande och sådär tungt som jag skulle ha svårt att köra om jag var själv.

Timmarna innan familjen kom hem igen hann jag även med ett mysjoggingpass med en kompis. Vi sprang i grön trollsk terräng till Lunsentorpet och tillbaka. Enbart för motion, att träffas, frisk luft, natur och helt utan tanke på prestation. Stannade och drack vatten vid torpet, pratade med folk vi kände igen och tog bilder. Efteråt blev det fika och prat på Linnés Hammarby.

Massa bra träning med vitt skilda syften. I need them all!

 

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.