Min hy har jet lag

Nu är jag tillbaka på svensk mark igen efter en resa till USA.  Tredje dagen hemma och jag tycker det gått över förväntan både på dit och hemresan att flytta dygnet nio timmar först tillbaka och sedan framåt igen. Den som haft svårast att anpassa sig verkar vara min hy som gått fullständigt ballistisc (något överdrivet kanske). Första dagarna på amerikansk mark blev den extra torr och flera plitor dök upp från ingenstans. Troligen ett tecken på att kroppen tyckte det var knasigt att börja äta på natten och inte på dagen. Att det varit soligt på dagarna sedan jag kom hem tror jag underlättar anpassningen tillbaka igen.

Resan till USA blev full av kontraster vilket jag verkligen gillar. Ena dagen storstad andra dagen promenad i murriga mossiga skogar. Från San Francisco till Grand Canyon, Las Vegas och Napa Valley. Hotell med yogamattor på alla rum till road trip i RV-husbil. Försökt hålla igång träningen så gått jag kunde, första dagarna var jag ju extra morgonpigg och kunde utnyttja hotellets gym nästan ensam. Under road trippen blev det mest några joggingturer när och där det blev möjligt. Härom dagen när jag sprang hemma i vårt fina elljusspår kändes det lite lustigt när jag tänkte på att senaste stället mina skor och jag sprungit runt på var en RV-camping i Las Vegas.

 

 Fisherman's Wharf, San Francisco.

Fisherman’s Wharf, San Francisco.

Yogamatta på hotellrummet.

Yogamatta på hotellrummet.

Röda träd i Napa Valley

Röda träd i Napa Valley

Murrig skog med några små redwoodträd.

Murrig skog med några små redwoodträd.

Klorofyll-vetegrässhot

Klorofyll-vetegrässhot

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.