Botanisk energi

Ibland har man lyxen att få en dag helt på sina egna villkor. Idag var en sån dag. Startade på gymmet kl 6.30, för att det är roligt, för att det är bra för mig på alla sätt och vis och för att få fart på endorfinerna. Resten av dagen känns mycket bättre sen.

Sen bar det av till Stockholm där jag bestämt date med min kära hudvårdskollega, Jeanette Rosendahl (hon har en jättefin salong i Huddinge, Rosendahls hudvård). Vi åt lunch på härligt bohemiska Vurma i Vasastan. Vårt gamla stammishak från tiden då vi utbildade oss på Axelsons strax bredvid. Mittemot på Gästrikegatan ligger även Wise showroom där vi brukar titta in till Gunilla som är skaparen till det underbara svenska ekologiska hudvårdmärket Wise (som ju REN & Skär är återförsäljare till).

Så sant!

Så sant!

Efter lunchen var vi supernyfikna på att besöka vår kära lärare, Lena Losciales nya place på Birkagatan. Vilken tur vi hade också, att hon var på plats. Varmt välkomnade blev vi fast vi stövlade in mitt i hennes lunchpaus. Rundvisade i de fina lokalerna där hon har både butik och en skola där fler ekologiska hudvårdterapeuter får gro fram.

Timmarna gick fort och sen var det redan dags att sätta sig på tåget hem. En bra sak till: det är fredag, trevlig helg!

20140124_131832

20140124_131857

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.