Lockande hudvård 2014!

Låt 2014 bli året då hudvården verkligen får blomstra och gro! Bokstavligen. Jag vill med min verksamhet inspirera fler att se alla härliga fördelar med att välja hudvård baserad på det vi har här på jordytan.  Oljor, dofter, ämnen som lever och har energi, som är förnyelsebara och varsamt hanterade.

Jag skulle kunna fylla den här bloggen med en massa varningar om giftiga kemikalier och ämnen som florerar i våra hygienprodukter. Ett och annat sådant inlägg kommer det säkert att bli också och visst kan man skapa förändringar med att måla upp alla negativa effekter av dessa produkter med larmrapporter. Dock är det trist och jag tror dessa larm glöms bort så fort det är mer bekvämt eller lockande för oss att göra det.

Istället kommer jag att göra vad jag kan för att locka över fler på den gröna sidan. Visa på bra alternativ och hur vi får huden att fungera optimalt som kroppens största organ. Ett fantastiskt och mycket viktigt organ.

Jag önskar att jag under året kommer att få flera chanser att prata om huden och vad som är bra hudvård. Att få ha många praktiska möten där vi gör egna produkter. Om du är nyfiken så ses vi!

träd

 

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.