Starstruck

I söndags var det skaparverkstad på REN & Skär och jag passade själv på att göra lite julklappar. Flera grejer hamnade i en korg som jag gav till mitt grymma gym som jag gillar väldigt mycket,  Form i Knivsta.

Jag har aldrig riktigt varit någon idrottstjej, tyvärr räckte det inte med att vara lång för att bli bra på basket. Däremot har jag alltid haft ett behov av att träna och gillar det verkligen. De senaste två åren har jag upplevt att det blivit ännu roligare och jag har ändrat och ökat min träning en hel del. Det är mkt pga Form och personerna knutna till gymmet. Det finns många inspiratörer där som verkligen brinner för det de gör. Sånt blir jag nästan lite starstruck av, imponerad och influerad.

I mitt jobb träffar man väldigt mycket människor,  vissa mer kända än andra. Jag kom att tänka på det häromdagen då jag var på ett av mina företag och masserade.  Bänken jag ställt ut där är signerad av Joe Labero (märkligt för ibland börjar kunderna levitera på den bänken numera). Mest kändisar träffade jag när jag jobbade på Yasuragi Hasseludden. Det roliga med Yasuragi är att när alla går runt i likadana morgonrockar märks det tydligt vilka som har äkta star quality och det är inte alltid det hör ihop med hur mycket de syns i tv.

De största stjärnorna tycker jag är de som vågar leva det de tror på.  Det är sann star quality. Passande nu till jul när stjärnorna gnistra och glimma…

formkorgadvent

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.