Julmys Söndag 15/12

julmys

Vill du göra en god gärning i jul? Fortsätt skänka pengar till välgörenhet osv. En ytterligare bra sak du kan göra är att byta ut någon av dina hygienartiklar mot en som är ekologisk. Då är du snäll inte enbart mot dig själv utan också alla andra levande varelser och vår natur.

Vad innebär egentligen ekologisk/naturlig hudvård? Hur kan hudvård förbättra vår hälsa? Om du är nyfiken på det är du varmt välkommen till REN & Skärs julmys.

Föreläsning om Hud & Hälsa + Skaparverkstad. Passa på att göra gröna sköna julklappar till dig själv eller någon annan. När: Söndag 15/12. Föredrag kl 10.00. Skaparverkstad kl 11.00. Därefter är butiken öppen till kl 14.00 för er som vill handla julklappar och presentkort. Föranmäl dig på info@renochskar.se (gärna före 8/12). Eventet är gratis, du betalar enbart för de produkter du tillverkar.

På skaparverkstan kan du t ex göra bivaxsalvor, läppbalsam, ansiktsolja, hud- och massageolja, örtteer, örtblandningar till örtångbad och badkurer.

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.