REN & Skär Hudvård = Hälsovård

REN & Skär hudvård handlar om holistisk hudvård. Vid en hudkonsultation tittar vi på hur vi t ex äter, sover, stressar, lever, tränar och självklart också vad vi har för hudvårdsrutiner, allt vävs allt in som påverkar vår hälsa och därmed vår hud.

Riktigt bra hudvård är för mig inte enbart skönhetsvård, utan lika mycket, om inte ännu mera, hälsovård.

Vissa avundas människor som kan äta skräp och som varken har dålig hy eller går upp i vikt. Jag är faktiskt glad att så inte är fallet för min egen del. För även om vi har den goda ambitionen att vilja vara sunda och skapa en varaktigt god hälsa så är vår drivkraft ofta det vi ser i spegeln. Vår fåfänga är väldigt stark. Hur många, om de måste välja, går inte först till frisören än till massören? Hur många kostböcker handlar om hur du håller dig frisk jämfört med alla böcker om dieter för att gå ner i vikt?

Tänk om vi kunde vara mer långsiktiga. Bygga sundare vanor både för oss själva och för vår fina planet. Om du hittar en kräm som ger dig ”perfekt” hy redan imorgon men som innehåller ämnen som gör fiskar i sjöarna tvåkönade. Är det värt det då? Om du istället anstränger dig, tar tag i dåliga ovanor, lägger till saker i ditt liv som får dig att må bra, ökar vitaliteten i det liv du lever och ska leva framöver, och om ca 6 månader börjar se att även din hy, hår, naglar ser friskare och starkare ut. Ingen annan kommer till skada och det bästa av allt: Du har gjort det! Det är helt din egen förtjänst! Inte någon forskare på ett kemilaboratorium. Frågan är: är du ute efter quick fix eller longterm fix?

Med våra RENa skära hudvårdstips är det ibland inte alltid hudproblemet som är det som förbättras först. Det kan vara så att det sker andra positiva förändringar innan det går att avläsa något på huden. Kunden känner sig kanske t ex piggare, får mindre magproblem, blir inte sjuk lika ofta och återhämtar sig snabbare.

Det mesta som vi säljer i REN & Skärs webbshop kan därför sägas vara hudvård oavsett om det är ett skyddande och vårdande mineralpuder eller en påse med nyponpulver eller probiotika. De är alla hud- och hälsostärkande.

Det är just det här som gör att jag tycker det är så FANTASTISKT kul att jobba med den här typen av hudvård.

Vill du ha större vinster är enbart vacker hy? Välkommen att boka en hudvårdskonsultation.

IMAG0809

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.