Ny workshop

Nu är det satt ett nytt datum för höstens första workshop. Måndagen 2:a september kl 18.00 är du som är intresserad varmt välkommen att testa på att blanda egna hudvårdsprodukter och göra en uppfriskande ansiktsbehandling på dig själv. Jag berättar även varför det är så viktigt att sköta om huden, att den avspeglar hur du mår och att du faktiskt kan stärka ditt immunförsvar genom att ha bra hudvårds rutiner. Stora delen av hudvården handlar faktiskt om vad vi stoppar i oss, både vad vi äter och vad vi ”äter” genom huden!

Vill ni ha en workshop på företagskickoffen? Då kan vi anpassa upplägget efter antalet deltagare och era önskemål. Det går t ex att enbart köra produkttillverkning, t ex skapa hudkrämer, massageoljor, bivaxkrämer, läppcerat mm. ”Bra att ha produkter” inför höst och vinter med kommande torra händer, torrhetssprickor, hud som läcker fukt i torra kontorsmiljöer med datorer och lysrör. Bivaxkrämer är ett suveränt skydd även utomhus på vintern eftersom de inte innehåller något vatten. Kul och mysig aktivitet att göra tillsammans!

2013-03-23 11.54.23LingonIMAG0744

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.