Inspirerande människor

Vad är mer inspirerande än människor som verkligen lever som de lär och genuint tror på något. Om jag har ett intresse av att lära mig mer om någonting är det så mycket enklare att ha en bra förebild som visar glädjen och fördelarna med det de gör.

För någon dag sen när jag letade efter något bland lådorna hemma hittade jag 12 år gamla papper som jag fastnade vid ett bra tag. Vid den tiden hade jag en outtalad mentor som jag påverkades väldigt starkt av. Jag hade nyligen bestämt mig för att det var friskvård och hälsa jag ville jobba med men visste inte riktigt i vilken ände jag skulle starta. Ray som jag träffade när jag jobbade på en hälsokurs på Väddö var både ”vanlig” läkare och auyrevedaläkare från Hawaii.  När jag konsulterade honom var han väldigt tydlig med att jag skulle börja med ashtangayoga. Även om vi var rätt olika så kom vi väldigt bra överens och började planera för att sätta upp egna yoga och hälsokurser i Uppsala. Jag blev projektledaren som fixade lokal, satte ihop kurskompendium osv. Så en morgon innan jag skulle bege mig till Axelsons för en dag i/vid skolbänken/massagebänken fick jag ett samtal om att denna otroliga man ej fanns hos oss längre pga en cykelolycka på Hawaii. Även om vi inte kände varandra någon längre tid är han en av de människor som påverkat mig och mitt liv till det bättre. Vad som händer efter döden vet jag inte. Kanske finns världar eller dimensioner som vi har svårt att uppleva med våra sinnen. Oavsett om det bara är en känsla hos mig eller om det är fysiskt verkligt så kan jag iallafall uppleva att jag har en ängel vid min sida ibland. Jag är rätt dålig på att affirmera men jag blir glad av att tänka på snälla positiva saker som andra sagt till mig, och jag blev glad av att läsa gamla mail från Ray och hans fina avslutningsrader…

“Hope you are shining and doing very well!!!!!”

“Hope you are feeling strong and great. You are a star!”

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.