Eko i Kroatien

Just nu är det semesterstängt på REN & Skär t o m 18:e maj.

 

 

 

 

Tillbringar en vecka på en ö i Kroatien. Igår blev en bra dag en ännu bättre dag då jag av en slump (ödet?) praktiskt taget snubblade in på en gränd i Korcula och plötsligt befann mig utanför en nyöppnad affär som sålde handtillverkade ekologiska hudvårdsprodukter, lokalt tillverkade på ön efter gamla recept från deras ”mormors mormors mor”.

Köpte med mig en maceration (utdrag av ört i olja) på olivolja och johannesört (vilket var passande, då jag blivit lite röd av solen) och en helt otrolig kräm på olivolja med valnötsextrakt och en härligt  doftande blandning av eteriskolja. I love it! Det gjorde verkligen min dag, kunde knappt sluta prata om det. Fin websida har de också, tyvärr förstår jag inte mkt av vad som står där. www.kasiopea.com

Kommentarer

  1. Spännande! 🙂

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.