Våruppfräschning – erbjudande på Anti-Age!

Våren, årstiden då allting börjar om på nytt. Ur blomkrukorna ska gamla vissna blommor bort och nya planteras, bilen tvättas, fönster putsas osv. Det blir som en liten ritual att ”städa” undan det sista av vintern. Du känner kanske att du vill gå och klippa dig och köpa nya vårskor t ex. Hur känns huden efter vinterhalvåret? Är den också i behov av en liten våruppfräschning? Det kanske räcker med en behandling och lite extra omsorg eller kanske känner du att det är dags att satsa lite extra just nu på att verkligen lyfta och sätta fart på cirkulation och ta fram lystern i din hud? Passa på nu isåfall då det är kampanj på REN & Skärs härliga Anti-Age kur. 

– Starta kuren senast 31 maj och du får 15 % rabatt. Du betalar då  4725 kr (ordinarie pris 5500 kr). Läs beskrivning om kuren här.

Vi startar kuren med täta regelbundna ansiksbehandlingar för att verkligen väcka liv i huden. Enbart REN:a naturkosmetiska rengörande, vårdande och vitaliserande produkter används. Det i kombination med en rejäl djupgående massage blir en kickstart i rätt riktning. Under behandlingsträffarna bygger vi på med nya hudvårdsrutiner och tips om kost, massage och eventuella mattillskott*.

Varför, när och hur åldras huden. Vad bör vi tänka på för att inte åldra huden i förtid och göra vad vi kan för att stötta och se till att hudes alla viktiga funktioner fungerar som de ska. Detta är superviktigt för vårt totala välmående!! Jag har skrivit lite kortfattat om olika delar men om ganska många saker så det blev en hel del text. Lite väl långt för att passa som ett blogginlägg. Därför finns texten länkad här.

*Mattilskott är vad jag kallar extra näringstäta livsmedel. Det kan vara pulver från frukt och grönt, fetter från växtriket, sk superfoods och liknanade, sådant som ger oss näring inifrån och hjälper till att boosta vår hälsa och därmed vår hy.

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.