Här skalperas ingen

Jag tycker det är trevligt att ha någon typ av bakgrundsmusik när jag jobbar och gör behandlingar. Till massage och ansiktsbehandlingar försöker jag hitta ganska lugn och avslappnande musik och tycker av responsen från de jag behandlar att jag hittat en hel del bra val. MEN man kan inte lyckas med alla 😉

Jag kan själv ledsna på ”vanliga” relax/massage/avslappnings låtar och gillar istället typ ursprungsbefolknings musik som t ex nordamerikansk indianmusik, vilken är en favorit och brukar funka som ett säkert kort.

Häromdagen hade jag en kund, en medelålders man, och blev då varse om att min karta av verkligheten verkligen inte är den samma som hans karta. För mig är indianmusiken natur, spiritualism, mindfullness osv medan kundens respons var:

– Oj är det indianmusik…jaha ja, jag kan känna hur de ligger i bakhåll och snart hoppar fram och vill ta min skalp!

Vi konstaterade att han troligen sett en hel del fler vilda västen filmer än mig och lekt mer cowboy och indianer när han var liten.

Jaha så kan det gå, får bli Enya för honom nästa gång 😉

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.