Fjäderlätt


Det är lätt att överskatta vad man kan hinna på ett år och lätt att underskatta vad man kan åstadkomma på fem år. Fem år känns kanske som en väldigt lång tid, men tänk tillbaka fem år i tiden och se vad du gjort och vad som hänt sedan dess, då känns fem år inte så långt, ibland känns det som igår, eller? Det är lätt att känna sig stressad när det är mycket saker på gång och ideérna kommer fortare än vad man hinner förverkliga dem. Vardagliga saker, familj, vänner och aktiviteter ska också hinnas med. Långvarig stress tär på oss och har inga positiva effekter. Den kan dessutom ge synliga avtryck i din hud. Tillfällig stress däremot kan göra oss alerta och effektiva.

Visst upplevs det som att ibland händer ”allt på en gång”. Så är det lite för mig just nu, det positiva är att det är bara saker som jag gillar (förutom bokföring). Fjällenresa, kalas, tjejträff, mkt roligt jobb mm och så dessutom fest i helgen. När äntligen några av ens vänner, som också är småbarnsföräldrar, orkar anstränga sig och amitiöst bjudit in till maskerad så har jag inte hunnit förbereda mig ordentligt. Det är inte det att jag inte hunnit fundera på det men jag har mest tänkt att ”det ordnar sig”. Men nu är det bara ngn dag kvar och ”DET” har inte dykt upp och ordnat det åt mig ännu! Som vanligt blir det nog jag som får fixa ”det” själv. ”Det” är verkligen lat och ohjälpsam!! Tema på maskeraden är att klä ut sig till något eller någon som börjar på bokstaven P. Jag tänkte att jag får gå som Pocahontas, fjädrar lär ju vara ganska lätt att få tag i så här nära till påsk. Kanske t o m har några i en låda. Hmm…eller varför inte göra det ännu enklare för mig och gå som ”påskris”, kan tuppera håret och sätta i fjädrarna! Sista utvägen blir att gå som påse, kan ju välja både papper och plastpåse… Hur som helst, det lär bli riktigt roligt!

Kommentarer

  1. Låter skoj med maskerad! 🙂
    Gillar iden med påskris, hi,hi! 😉

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.