Mellofavorit

En av vårens nyheter från Svenska Ekologiska hudvårdsmärket Wise är ett underbart härligt hudbalsam, Nightbalm Rose. Jag vet dessutom att schlageraktuella Wise-ambassadören, Louise Hoffsten har Nightbalm rose som en av sina Wisefavoriter!

Läs WISE beskrivning av balmet här:

Funktion: Denna balsam med jättenattljusolja, rik på GLA, motverkar och förebygger torr, skör hy, bygger upp huden, slemhinnorna och elastisiteten i huden, samt skyddar mot uttorkning, vind och kyla. Det gör att den passar väldigt bra som skydd även dagtid under den kalla årstiden. Den skyddar också när du sitter framför datorn.
Användning: Ta en liten mängd balsam och låt smälta mellan fingertopparna, applicera över ansikte och hals på rengjord hy, gärna med en droppe Moist Booster under,  både morgon och kväll om du är torr, känslig eller har mogen hy som behöver lite extra omvårdnad. Eller använd bara på natten.

Många återförsäljare och kunder har rapporterat om de helande effekter de fått av denna produkt. Eksem, torr hy, rosacea, psoriasis, extra känslig hy, mogen hy, fnasig och narig hy blir bra, lugnad och som ny.

Ingred: Prunus Amygdalus Dulcis Oil (ECO), Butyrospermum Parkii Butter(ECO), Theobroma Cacao, Seed Butter (ECO), Oenothera Biennis Oil (ECO), Squalane, Cera Alba (ECO), Tocopherol, Boswellia, Carterii Gum Oil, Rosa Damascena Flower Oil,Limonene, Citronellol, Geraniol.

Innehåll på svenska: Mandelolja eko, Sheasmör eko, Kakaosmör Eko,Jättenattljusolja Eko, Olja från olivkärnan, Bivax Eko, E vitamin naturlig. Eteriska oljor: Frankincense och Ros Absolute, samt de ämnen som ingår naturligt i eteriska oljor.

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.