Nyhetsbrevet i Januari

Det är vackert nu, gnistrande vit snö, sagolikt rosaskiftande himmel när solen går upp och ner, men också kallt kallt kallt…!

REN & Skär magi!

Nu behöver vi verkligen boosta immunförvaret med nyttigheter från frukt och grönt, frön, örter, bär, groddar och kanske behövs det lite extra mattillskott med t ex nässla och nyponpulver.

Frusen, kalla händer och fötter? Tips: starta dagen med en liten ingefärsshot. Blanda lite riven färsk ingefära med 1 msk olivolja och lite pressad citron. Sätter fart på matsmältningen och får igång värmen i kroppen. Även väldigt bra för immunförsvaret!

Ett annat sätt att få upp värmen är att komma till REN & Skär och bli inbäddad i härliga duntäcken! Unna dig en cirkulationsökande och muskeluppmjukande massage eller passa på att ge din vintertrötta hud en vitaliserande ansiktsbehandling. Om du har friskvårdskuponger eller friskvårdscheckar, glöm inte att kolla datumen så du inte missar att använda dem!

Obs! Nu finns datum ute för nästa tillfälle att delta på ”Minikurs i ekologisk hudvård”. Datumet är måndagen den 11:e februari kl 18.30. Det finns några platser kvar. Boka på info@renochskar.se. Läs mer om kursen här.

REN & Skär skönhet

Känner du någon som ska gifta sig till våren eller sommaren? På REN & Skär kan vi hitta på olika upplägg som passar på både möhippor eller svensexor. T ex en gruppaktivitet där ni tillsammans får blanda egna hudvårsprodukter eller lär er enkel sittande massage. Ni kan även boka in er för behandlingar eller bara skämma bort bruden/brudgummen medan ni andra fikar och tar det lugnt.

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.