”Ronja” behöver träningskläder!

Häromdagen blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att sponsra med något till en välgörenhetsutlottning. Det var en tjej från TRIS (Tjejers rätt i samhället) en ideell förening som jobbar mot hedersrelaterat förtryck och våld som kontaktade mig.

De har ett projekt som går under namnet Ronja och som handlar om att ge unga tjejer och kvinnor som har ett begränsat handlingsutrymme och/eller lever under hedersrelaterat förtryck och våld möjligheten att testa på idrotter av olika slag. Projektet vill även hjälpa målgruppen att skapa en kunskapsgrund inom kost, hälsa och idrott. Läs mer här.

På måndag den 17:e december anordnar de julfika då de även har insamling av joggingskor och träningskläder i bra skick. De har då utlottning av priser till de som har något att skänka från sin träningsgarderob, bl a kan du då vinna ett presentkort på REN & Skär friskvård!

Datum och tid: 17 december kl 17:00-20:00 Drop in

Plats: Cafe Mumrik (Kungsgatan 61, mittemot tågstationen)

Läs mer om välgörenhetsfikat här.

Det enda problemet jag har med julen är allt det röda. Tur att det finns rosa julstjärnor!

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.