Den Perfekta hyn!

Finns den? Vad innebär perfekt hy?

Här borde jag som tillhandahåller behandlingar och hudvårdsprodukter naturligtvis skriva att: ”använd just DESSA produkter och din hy kommer att bli Perfekt!”

Vad är perfekt hy?

Ja ja…men faktiskt, svaret på en, iallafall bra, fin och funktionell hy är inte alltför komplicerad. Glädjande nog behöver vi inte testa varenda kräm på marknaden, inte ens de hårt marknadsförda produkterna ”framställda i laboratorium i Schweiz” 😉

Om du styrketränar vet du att du aldrig är starkare än din svagaste länk.

Det samma gäller din hud. Även om du smörjer, vårdar och pysslar om din hud utifrån de bästa förutsättningarna, kan dock t ex stress, socker, transfetter, syntetiska hormoner/mediciner, passiv livsstil mm skapa problem.

Huden är levande, ständigt föränderlig, påverkad av vår livsstil, inre och yttre påverkan som är minst lika avgörande som bra yttre hudvård.

Njut av att ge din kropp det allra bästa: bra fetter, färska frukt och grönsaker och relativt oprocessade proteiner och kolhydrater. Drick vatten! Rör på dig, helst ska vi träna oss svettiga 2-4 gånger i veckan. Det är för att huden, som är kroppens största organ har till uppgift att avlasta våra njurar och hjälpa kroppen att transportera bort slagg och restprodukter genom huden.

För mig är det den enkla, okomplicerade lösningen, REN & Skär hudvård kommer lika mycket inifrån som utifrån. Dock förstår jag att det ibland upplevs som en stor utmaning att ändra något i sin livstil och en bra hy är kanske inte en tillräckligt stor morot.

MEN kan vi börja föredra morötter framför wienerbröd har vi allt att vinna och får till på köpet en bättre hy!

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.