Workshop

Igår kväll hade jag fem förnuftiga kvinnor på besök på REN & Skär. Vi hade en praktisk workshop där jag först fick chansen att berätta om allt det underbara från växtriket som vi har möjlighet att ta del av i för att på bästa sätt kunna vårda vår hud. Vårda den på alla sätt, dvs se till att huden kan andas, stöder kroppens njurar och dess funktioner med t ex avgiftning, skapa ett bra skydd i huden och på så sätt stärka vårt immunförsvar, ta vara på sinnesfunktionerna i huden och ge huden bra mat och näring!

Därefter mosade, blandade och vispade vi ihop produkter till en hel hudvårdsrutin som jag guidade dem igenom. Damerna var lite blyga för kameran men jag fångade dem på bild under ångbadet 😉

Det kommer att bli fler workshops på REN & Skär framöver, håll utkik efter datum på hemsidan eller maila mig ditt intresse på info@renochskar.se.

Therese

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.