Säljsnack

Jag gillar verkligen att göra mina egna hudvårdsprodukter. För mig är det ungefär som att laga mat eller baka, ”hemlagat smakar alltid bäst”, lite generaliserat kanske. Ibland, dock, faller även jag för ”färdiglagade” hudvårdsprodukter. Väl medveten om att rent innehållsmässigt kan jag skapa lika bra och ofta bättre produkter själv.

Är det utseendet på förpackningen, reklamtexten eller ett omdöme från någon annan som övertygar mig att testa en ny produkt? Det är intressant tycker jag, för innan du testat produkten är det faktiskt vad du ser och hör som avgör om du blir intresserad. Köper du varan en gång till har den troligen haft bra effekter som du vill uppleva igen. Jag har hört ett flertal vänner och bekanta som sagt att utseendet på produkten är viktig när de bestämmer sig för att köpa. Jag upplever att det är övervägande kvinnor som säger det och jag är nog inget undantag, det är trevligt om krämen finns i en snygg rosa flaska. Inget fel i det, bara vi är medvetna om hur vi gör våra val.

Jag har en favorit produkt, den är från Weleda, och det är en fantastisk universalkräm som kan användas till allt! Superbra för torra händer, fötter och kinder nu när höst- och vinterkylan tågar in.

Eftersom jag återköper denna kräm gång på gång så är jag övertygad om att det är effekten som jag vill åt. Första gången jag köpte krämen tror jag dock att det i detta fall var det fyndiga namnet jag föll för.

Som Ekologisk Hudvårdsterapeut utgår jag ifrån att ”huden äter”, 60 procent av det vi smörjer på oss tar kroppen upp.  Krämen jag syftar på i detta inlägg heter kort och gott ”Skin food”. Nu förstår ni varför jag nappade, ”mat för huden”, det kan inte bli bättre!

En produkt från Weleda känns långt ifrån halvfabrikat. Att använda deras hudvård upplever jag snarare som att bli bortbjuden på en riktigt god middag. Bara att sätta sig ner och bli serverad, riktigt vällagad bra mat och dessutom slipper du diska! Tuben som ”Skin food” kommer i är kanske inte den allra roligaste, därför fick fick några prydnadspumpor agera sidekickmodeller på denna bild.

Nu har jag på mottagningen tagit in flera produkter från Weleda, bl a Skin food och ett antal baby/barn produkter.

Välkommen in och testa!

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.