Betalningssystems

God dag!

Om du gör ett besök hos mig tänkte jag upplysa om att det går jätte bra att betala med kort. Det är t o m att föredra framför kontanter. Jag använder mig av iZettle som fungerar väldigt smidigt, www.izettle.com.

Idag blev det en riktigt tidig start, väckarklockan ringde kl 5.25. Därför blev det ingen morgonyoga. Jag kommer att skriva ett blogginlägg om yoga framöver. Dock vet jag att det inlägget kommer att bli en mindre novell 🙂 därför dröjer det ett tag. Iväg på ett morgonmöte med en massa företagare, sen förbi mottagningen, fixa lite grejer. Nu hemma jobbar med administrativa saker som t ex blogginlägg (roligt) sen bokföring (nödvändigt), därefter ska jag förbereda morgondagens behandlingar, blanda oljor, rengöring mm (kreativt). Kanske kan klämma in lunchyoga (beroendeframkallande) om jag prioriterar det. Ikväll konsert men tAKiDA (längtar).

/Therese

 

 

Lämna en kommentar

*

Kontroll * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.